Gunilla Johansson

Sång

Sångerska med rötter från en miljö där sång och musik alltid varit i centrum, och där känslan för stämsång lades. Sången har följt Gunilla genom åren till olika solo- och körkonstellationer. Hon har tagit lektioner hos sångpedagog och frontat Soulride som leadsångerska i 12 år.

Stefan Wedin

Keyboard och sång

Klassiskt skolad pianist som även trakterat andra instrument i olika konstellationer och genrer för att slutligen återvända till de svarta och vita tangenterna. Stefan har gedigen erfarenhet av dansband.

Joakim Hellgren

Gitarr

Joakim Hellgren är musiker, musiklärare och låtskrivare utbildad vid Musikhögskolan i Piteå. Rutinerad musiker som bland annat har spelat: med olika artister, i bluesband, indiepop, hårdrock, coverband, gospelkörer, varit musiker på Norrbottensteatern, gjort countrymässa i kyrkor, gjort skolproduktioner och turnerat i skolor runt landet. Danzerz är första dansbandet han spelar med och hoppas både lära nytt och kunna tillföra en del av sina erfarenheter från andra genrer.

Jörgen Johansson

Bas och sång

Basist som sedan sent 80-tal figurerat som keyboardist, lead-gitarrist och basist i Lelles, Thorells, Strike och Kenth Wärjas, även i olika coverband såsom Cover Machine och Soulride.

Jocke Björnfot

Trummor

Trummis med 40+ års erfarenhet, med ett hjärta som klappar lite extra för funk och westcoast. Förutom Danzerz spelar Jocke även i Järnfabriken, Kompaniet, GG & The Funky Soul Crew m.fl.